Terugblik Mamacafe Kampeernacht 2020!

In september was onze eerste kampeernacht. 13 vrouwen in een tentje, camper of caravan op een prachtig veldje tussen de koeien van Boerderij Het Lansingerland in Bergschenhoek.

Sommige moeders kenden al een aantal andere moeders, sommige kenden niemand. Hoe stoer is het om jezelf dit te gunnen ook al ken je niemand!

Vanaf 16.00 uur was de aankomst en de opbouw van ons ‘kamp’ in de kom van de camping. Ons eigen festival terrein met lampionnen, lampjes en de tentjes, de caravan en camper.

’s Avonds de vega/vlees barbecue op het terras van de boerderij, met fris en drank. Aan muziek, gezelligheid en gezellige kletspraatjes ontbrak het niet. Er werd gezongen, hints gespeeld en we gingen tot middernacht door, om daarna in een iets wat koud bed in slaap te vallen.

De volgende ochtend weer op tijd uit de veren ons klaar maken voor een wandeling naar The Lake House in het bos. Daar stond het ontbijt voor ons klaar. Na het ontbijt weer terug wandelen naar de camping voor een relaxte yoga les van Carolien van Passion For Yoga. In de warme ochtend zon, kijkend naar de koeien, genieten van de natuurgeluiden, in het nu zijn. In het nu zijn, jezelf zo’n dag en nacht gunnen kan ook best confronterend zijn. Je laat thuis, het aller belangrijkste uit je leven achter. Maar het Mamacafe gelooft er in dat als je jezelf kan opladen, het gezin daar ook profijt van heeft.

Na de yogales moesten we helaas alweer afbouwen en inpakken. Het zonnetje zorgde ervoor dat iedereen nog net wat langer bleef. Oooo wat was het gezellig!

Wij hopen in 2021 weer een Kampeernacht te kunnen organiseren. Houdt onze facebookpagina / website goed in de gaten!