Mom & Me kampeerweekend 26 t/m 28 augustus 2022

Het hele weekend kost je €70,- per plaats. Dit is inclusief ALLE maaltijden, snacks en onbeperkt drinken. Kampeerplek, stroom, toeristenbelasting, toegangskaartjes voor de drie dagen, ALLE workshops, activiteiten en natuurlijk het gebruik van de campingfaciliteiten.

Bij het aanmeldformulier kun je extra opties bijboeken zoals het huren van je eigen twee- of vierpersoons tent. Het genoemde bedrag is geldig voor het hele weekend en wordt dus eenmalig in rekening gebracht.  

  Persoonlijke gegevens (moeder)

  * e-mailadres waar de factuur naartoe wordt gezondenGegevens kind(eren)

  * Er is één moeder met twee kinderen inbegrepen. Elke extra kind kost €5,- en wordt bij de eindfactuur in rekening gebracht.

  Extra bij te boeken

  * Alle aangegeven prijzen worden eenmalig in rekening gebracht bovenop de €70,-.
  ** We moedigen iedereen aan om met de fiets te komen of te carpoolen. Vanaf Vlaardingen Holy is het ongeveer 10 minuten fietsen. Er is dan een verzamelplaats voor de spullen in Vlaardingen nabij het centrum. Je spullen worden dan naar de camping gebracht (aangeduid als Drop off kampeerspullen €2,50). Zo hoeven moeders hun spullen niet mee te dragen op de fiets en wordt alles netjes afgeleverd op de camping. Spullen kunnen worden ingeleverd vanaf donderdagochtend 9.00 tot vrijdagmiddag 14.30.

   

  Tijdens het hele kampeerweekend worden foto’s gemaakt. Er wordt een video van het weekend gemaakt en een selectie foto’s zal uiteindelijk worden gepubliceerd. Mocht je dit liever niet willen vragen we je om dit bij aanvang van het weekend aan te geven.
  Deelname is geheel op eigen risico. Stichting Mamacafé Vlaardingen, Schiedam en Maassluis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, letsel of diefstal het gehele weekend.