Planning Mamacafe

Het Mamacafe draait wekelijks op woensdagochtend. Helaas zijn we op het moment niet actief in Schiedam. In de schoolvakanties is er ook een leuk programma en kunnen de basisschoolkinderen gezellig mee komen. Een bezoekje aan het Mamacafe kost 2,50 entree per gezin of een strip van je strippenkaart. Een strippenkaart kost 10 euro voor 6 Mamacafe bezoekjes (1 strip per gezin). Pinnen is helaas niet mogelijk. Koffie en thee is inbegrepen.

Bekijk het programma voor de komende weken hier

Vlaardingen in de even weken
Een keer in de maand is er een lactatiekundige aanwezig van Borstvoedingcafe Vlaardingen voor vragen over borstvoeding en kolven. De lactatiekundige (Doortje, Marieke of Naomi) kan mee kijken tijdens het voeden, je tips geven over voedingshoudingen, kolven en moedermelk, de groei van je kindje etc.
Bezoek de website van lactatiekundige Marieke.

In Vlaardingen zijn we 1x per maand bij te gast bij Kinderpraktijk Bimbi en 1x per maand in de peuteropvanggroep van IKC Erasmus. Er is op beide locaties genoeg speelgoed aanwezig. Kinderen kunnen hier veilig spelen en er is een verschoonplekje.

Maassluis in de oneven weken
In Maassluis zijn we 2x per maand te gast bij IKC Startpunt. We zitten in een kinderdagverblijfgroep naast de keuken van het kinderdagverblijf. Er is een verschoonplekje en er is voldoende speelgoed aanwezig.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten, locaties e.d. hieronder of op onze facebookpagina.
Leuke foto’s vind je op onze instagrampagina.
Andere leuke ontmoetingsplekjes in de omgeving vind je hier!

Corona maatregelen:
-Heb je corona? Blijf thuis.